Savjetovanje o energetskoj obnovi ustanova koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja

Međimurska energetska agencija d.o.o., u suradnji s Koprivničko-križevačkom, Sisačko-moslavačkom i Međimurskom županijom i poduzećem Planetaris d.o.o., u srijedu 23. studenog 2016. godine, s početkom u 10 sati, u kongresnom prostoru hotela Antunović u Zagrebu, organizira savjetovanje na temu: Priprema, provedba i izazovi financiranja projekata energetske obnove ustanova koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja.  

Nakon uspješnih prijava na javne pozive pilot projekata 4c1.1 i 4c1.2 za izradu projektne dokumentacije i izvođenje radova energetske obnove zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., predstavit ćemo vam primjere dobre prakse iz tri županije suorganizatora i inženjerske tvrtke Planetaris.

Savjetovanje je ujedno i prilika za predstavljanje novog ciklusa natječaja energetske obnove odgojnih i obrazovnih ustanova koji se počinje provoditi od sredine studenog 2016. godine. Predavači iz Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost predstavit će novi program i osvrnuti se na provedbu dosadašnjih javnih poziva.

Poseban naglasak savjetovanja je na izazovima financiranja projekata energetske obnove kroz proračune jedinica lokalne i područne samouprave. Predstavit ćemo mogućnosti financiranja projekata energetske učinkovitosti kroz nove mogućnosti koje se otvaraju jedinicama lokalne i područne samouprave za projekte energetske učinkovitosti.

Program savjetovanja:

program-savjetovanja

Sve zainteresirane za sudjelovanje na savjetovanju molimo da pošalju popunjeni prijavni obrazac na e-mail adresu prijava@planetaris.com. Prijavnicu možete preuzeti ovdje. Broj sudionika je ograničen. Naknada za sudjelovanje iznosi 150 kuna s PDV-om (u cijenu su uključeni materijali, osvježenje u pauzi te ručak).

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila prijava@planetaris.com ili na broj telefona +385 1 4550440. Program savjetovanja možete preuzeti ovdje.

Radujemo se Vašem dolasku!