Izjava o privatnosti i povjerljivosti

Kako želimo zaštititi Vašu privatnost, ulažemo puno napora da se vaši osobni podaci obrađuju na siguran i povjerljiv način. Sukladno tome obavještavamo Vas o našim propisima o zaštiti podataka, kako bi znali točno koje podatke prikupljamo i prosljeđujemo dalje, tamo gdje je to potrebno.

Kolačići (Cookies)
Kolačić je kratak tekst koji vašem pregledniku šalje web-lokacija koju ste posjetili. Kolačići se mogu koristiti za mnoge namjene. Pomaže web-lokaciji upamtiti informacije o vašem posjetu, primjerice, vaš odabrani jezik i druge postavke. Isto tako se koriste kako bi se upamtile vaše postavke sigurnog pretraživanja ili kako bismo prebrojili posjetitelje pojedine stranice. To može učiniti vaš sljedeći posjet lakšim, a web-lokaciju korisnijom. Pohranu podataka možete spriječiti postavljanjem odgovarajućeg softvera tako da kolačići ne mogu biti instalirani, ali vam skrećemo pozornost na činjenicu da je moguće da u tom slučaju možda nećete moći koristiti sve funkcije ove web stranice.

Koji su nam podaci potrebni?
Vrste informacija koje su nam potrebne prvenstveno ovise o tome kako koristite web stranice Međimurske energetske agencije d.o.o.
Za slanje obrasca upita, potrebno nam je vaše ime i prezime, e-mail adresa, kontakt telefon i adresa kako bismo mogli odgovoriti na Vaš upit. Sve informacije koje nam dostavite pohranjujemo na našem poslužitelju i u našoj elektronskoj bazi i brišu se u roku od 2 godine ili isključivo po Vašem zahtjevu za brisanjem Vaših osobnih podataka.
Za slanje obrasca prijedloga projekata i suradnje, potrebno nam je vaše ime i prezime, naziv tvrtke, e-mail adresa, kontakt telefon i adresa kako bismo odgovorili na Vaš upit. Sve informacije koje nam dostavite pohranjujemo na našem poslužitelju i u našoj elektronskoj bazi i brišu se u roku od 2 godine ili isključivo po Vašem zahtjevu za brisanjem Vaših osobnih podataka.
Također pohranjujemo informacije o vašem korištenju web stranica Međimurske energetske agencije d.o.o. za potrebe analize kako bismo za Vas mogli optimizirati uslugu na našim web stranicama.

Na koji način dajete privolu za obradu Vaših osobnih podataka putem web stranice?

Slanjem upita putem kontakt obrasca te obrasca prijedloga projekata i suradnje na našim službenim web stranica uz označavanje polja Prihvaćam Izjavu o privatnosti i povjerljivosti dajete nam privolu da se Vaši podaci koriste isključivo za odgovaranje na Vaš upit te se neće koristiti ni u koje druge svrhe osim navedene.

Kako koristimo vaše informacije?
Vaše podatke koristimo na sljedeći način:
– kako bismo odgovorili na vaše upite;
– u svrhu ostvarivanja poslovne suradnje i realizacije zajedničkih projekata;
– kako bismo optimizirali naše web stranice;
– kako bismo našim korisnicima mogli proslijediti pisane obavijesti o programima, javnim pozivima i drugim događanjima na području energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije;
– kako bismo našim korisnicima mogli proslijediti informacije o našim aktivnostima i pozive na događanja u našoj organizaciji ili suorganizaciji.

Jesu li vaši podaci sigurni?
Međimurska energetska agencija d.o.o. jamči da su informacije sigurne te koristi odgovarajuće informacijske, tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječio neovlašteni pristup našim web stranicama i Vašim osobnim podacima koje obrađujemo.

Prosljeđivanje vaših osobnih podataka
Vaš osobni podaci prosljeđuju se isključivo u nekom od navedenih slučajeva: ako postoji zakonska obveza ili izričito ovlaštenje na temelju zakona, ako za obavljanje pojedinih poslova angažiramo drugu osobu tzv. podizvođača (npr. održavanje hardvera, softvera, servera, vanjsko knjigovodstvo); ako je podatke potrebno proslijediti trećim osobama radi izvršenja ugovora te na temelju Vaše privole.

Kako možete nas kontaktirati?
Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi ovih propisa ili nam želite poslati svoje primjedbe, možete nas kontaktirati na:

Voditelj obrade:
Međimurska energetska agencija d.o.o.
Bana Josipa Jelačića 22, 40 000 Čakovec, Hrvatska
Službena e-mail adresa: info@menea.hr

Službenik za zaštitu osobnih podataka:
Danijela Vrtarić, mag.inf.
Broj telefona: +385 40 395 559
Službena e-mail adresa: danijela.vrtaric@menea.hr