Počeo je Zagrebački energetski tjedan

Danas je započeo Zagrebački energetski tjedan, manifestaciju koju u suradnji s Gradom Zagrebom organiziraju brojne školske i znanstvene ustanove i udruge u cilju popularizacije energetike.

Iz programa izdvajamo u utorak od 9-13.00 h projekt TOGETHER, radionicu o uštedi energije u organizaciji Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj, na kojoj će sudjelovati i predstavnik naše tvrtke, Energetike marketing, u Tehnološkom parku na Velesajmu. Isti dan održava se i seminar Hrvatske komore inženjera strojarstva i Hrvatske komore inženjera elektrotehnike koji će predstaviti nove tehnologije u primjeni konvencionalnih i obnovljivih izvora energije.

U srijedu je na rasporedu Međunarodna konferencija “Gradovi – svjetionici u energetskoj tranziciji, koja će se održati u Tehnološkom parku na Velesajmu. Zatim tu je i edukacija o energetskoj obnovi i zgradama s niskom razinom energije u četvrtak u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju te u petak HGK-ova konferencija Napredna industrija za zelenu budućnost. Dane otvorenih vrata imaju FER, HSUSE i HEP ESCO.

Detaljni program nađite OVDJE.