Obavijest prijaviteljima za sufinanciranje energetske obnove višestambenih zgrada

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost izdao je obavijest kako će uslijed intenzivnih aktivnosti tehničke pomoći Grupe 2 i skorog zatvaranja Poziva na dostavu ponuda za energetsku obnovu višestambenih zgrada radno vrijeme Sektora za energetsku učinkovitost Fonda te prijamnog ureda biti prilagođeni.

Zbog pružanja usluga tehničke pomoći prijaviteljima u završnoj pripremi natječajne prijave te službenog zaprimanja ponuda, Fond će u subotu, 14. siječnja i nedjelju, 15. siječnja stranke primati od 10:00-18:00 sati, dok će u ponedjeljak, 16.1. strankama biti dostupan od 8:00-23:59, odnosno do trenutka zatvaranja javnog poziva.

Podsjećaju se prijavitelji da će projektni prijedlozi dostavljeni do 9.1. biti pravovremeno analizirani te se za iste može garantirati kako će od strane Sektora za energetsku učinkovitost dobiti Izjavu o spremnosti projektnog prijedloga. Za projektne prijedloge dostavljene nakon navedenog datuma, dinamika izdavanja potvrda ovisit će o ukupnom broju i kvaliteti zaprimljenih prijedloga. Svim prijaviteljima se napominje kako je interes značajan te se očekuje veliki broj zaprimljenih prijedloga, pa se stoga moli da se u Fond što prije dostave projektni prijedlozi kako bi bili odgovarajuće obrađeni te kako bi imali dovoljno vremena za eventualne dopune/izmjene dokumentacije za prijavu.