Konferencija „Razvojni potencijali automobilske industrije na hrvatskom tržištu“ – ODGOĐENO DO DALJNJEG

Poslovni dnevnik, Večernji list i Međimurska županija pozivaju na konferenciju

„RAZVOJNI POTENCIJALI AUTOMOBILSKE INDUSTRIJE NA HRVATSKOM TRŽIŠTU“

koja će se održati u srijedu 18. ožujka 2020. godine s početkom u 10,00 sati u multimedijalnoj dvorani Tehnološko – inovacijskog centra Međimurje na adresi Bana Josipa Jelačića 22/b, Čakovec.

Na konferenciji će se kroz dvije panel diskusije govoriti o potencijalima ekspanzije automobilske industrije na hrvatskom tržištu te o važnosti obrazovnog segmenta za razvoj ove značajne grane industrije.

Osim panel diskusija na konferenciji će se također održati nekoliko stručnih prezentacija o mogućnostima i prednostima Međimurske županije za privlačenje autoindustrije te o Industriji 4.0.- Digitalizacija autoindustrije: stručno obrazovanje kadrova u upravljanju industrijski robotiziranih procesa.

Iako za razliku od većina država Europske unije Hrvatska nema proizvodnju automobila na svom teritoriju, u hrvatskoj automobilskoj industriji radi tisuće osoba te je upravo cilj konferencije ukazati na neiskorištene potencijale za razvoj ne samo međimurskog kraja nego cijele Hrvatske koje uz sebe nosi ozbiljna autoindustrija.

Program konferencije kao i obrazac prijave nalazi se na ovoj poveznici, a za dodatne informacije možete se javiti na e-mail: konferencije@poslovni.hr ili na broj telefona 01/6326-030.


Zbog novonastale epidemiološke situacije te zbog sigurnosti svih sudionika konferencije, ODGOĐENA je konferencija „Razvojni potencijali automobilske industrije“ koja se trebala održati 18. ožujka 2020. u Tehnološko – inovacijskom centru Međimurje (Ulica bana Josipa Jelačića 22/B) s početkom u 10 sati.

Organizatori će o novom terminu održavanja pravovremeno obavijestiti.