Besplatni strojni prevoditelj Europske komisije eTranslation dostupan europskim MSP-ovima

Besplatna usluga digitalnog prevođenja eTranslation u okviru programa Digitalna Europa dostupna je svim europskim malim i srednjim poduzećima (MSP), odnosno 21 milijunu MSP-ova.

MSP-ovi se odsad mogu služiti alatom eTranslation za veoma točno strojno prevođenje običnih tekstova ili dokumenata u bilo kojoj kombinaciji službenih jezika EU-a te islandskog, norveškog, ruskog, kineskog, turskog i japanskog jezika. U pripremi su i drugi jezici.

Moguće je čak odabrati područje iz kojeg je izvorni tekst, primjerice zdravstvo ili pravosuđe, kako bi se u obzir uzele jezične posebnosti konkretnog sektora. Alat eTranslation prevest će tekst iz datoteke bez izmjena slika ili formatiranja, a kako bi se zajamčila povjerljivost, svi prevedeni podaci mogu se izbrisati iz sustava nakon što se preuzme prijevod.

Najvažnije, eTranslation je besplatan, jednostavan za upotrebu i siguran.

eTranslation

Izvor: eTranslation 


Aktivnost “Informiranje MSP-ova na području djelovanja PPI” dio je projekta “Informativne, savjetodavne i edukativne usluge iz sektora energetike za poduzetnike na području Međimurske županije”, kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj objave je isključiva odgovornost Međimurske energetske agencije d.o.o.