Savez Alpe-Jadran objavio drugi javni poziv za sufinanciranje projekata u 2022. godini

U sklopu Saveza Alpe Jadran objavljen je drugi po redu Javni poziv za sufinanciranje projekata u 2022. godini koji je otvoren od 05. rujna do 24. listopada 2022. godine. Na Javni poziv mogu se javiti organizacije koje provode međunarodni projekt u koji su kao partneri uključene minimalno tri organizacije iz tri regije/države članice Saveza (Austrija, Slovenija, Mađarska i Hrvatska), odnosno s područja 12 regija članica Saveza koje obuhvaćaju Koprivničko-križevačku, Varaždinsku, Međimursku, Krapinsko-zagorsku, Zagrebačku, Primorsko-goransku, Istarsku županiju, austrijske pokrajine – Koruška, Štajerska i Gradišće, Vas iz Mađarske te Republiku Sloveniju.

Ovim Javnim pozivom sufinancirat će se troškovi pripreme projekata za prijavu na neke od otvorenih EU programa (CERV, ERASMUS+, Creative Europe, itd.) kao i zajednički projekti koji su usmjereni za dobrobit Saveza Alpe Jadran.

Pozivaju se sve zainteresirane organizacije s područja Međimurske županije, koje planiraju provedbu projekta koji je u skladu s kriterijima Saveza Alpe Jadran, da prijave svoje projektne prijedloge.

Sve projektne prijave moraju biti poslane odgovornoj Tematskoj koordinacijskoj točki (TCP) zaključno do 24. listopada 2021. godine do 23,59 sati. Adrese TCP-a navedene su na prijavnom obrascu kao i na sljedećoj web poveznici: https://alps-adriatic-alliance.org/contact/.

Prijavni obrazac možete pronaći s desne strane ove objave u odjeljku dokumenti. Također, uz tekst poziva i prijavni obrazac, na sljedećoj web poveznici http://alps-adriatic-alliance.org/downloads/ možete pronaći Smjernice za provedbu projekata financijski podržanih od strane Savez Alpe Jadran, Pravilnik o organizaciji i radu te Strategiju geografskog područja Alpe-Jadran do 2027.