Radionica “Zakonodavstvo Republike Hrvatske u području energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije te usporedba istoga sa zakonodavstvom Europske unije”

Međimurska energetska agencija d.o.o. organizira radionicu za poduzetnike u sklopu projekta Informativne, savjetodavne i edukativne usluge iz sektora energetike za poduzetnike na području Međimurske županije (KK.03.1.2.12.0013).

Tema radionice: “Zakonodavstvo Republike Hrvatske u području energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije te usporedba istoga sa zakonodavstvom Europske unije, na kojoj ćemo, između ostalog, govoriti o Europskom zelenom planu i o javnom pozivu “Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama”.

KADA: 29. rujan 2020. godine s početkom u 10 sati

GDJE: Multimedijalna dvorana, Tehnološko-inovacijski centar Međimurje, Bana  Josipa Jelačića 22b, 40000 Čakovec.

NAČIN PRIJAVE: putem poveznice https://forms.gle/P8iCnEz74prL1QqS9

Zbog pridržavanja epidemioloških mjera uslijed pandemije koronavirusa COVID-19, ograničen je broj osoba koji može sudjelovati na radionici. Stoga Vas ljubazno molimo da svoje sudjelovanje OBAVEZNO potvrdite najkasnije do ponedjeljka, 28. rujna 2020. godine do 12:00 sati.


Radionica je dio aktivnosti  u sklopu projekta “Informativne, savjetodavne i edukativne usluge iz sektora energetike za poduzetnike na području Međimurske županije”, koji provodi Međimurska energetska agencija d.o.o. Projekt je započeo 1. ožujka 2020. godine, a završava 1. rujna 2021. godine.

Ukupna vrijednost projekta: 335.364,54 HRK

Iznos koji sufinancira EU: 230.811,83 HRK

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj objave je isključiva odgovornost Međimurske energetske agencije d.o.o.