Radionica “Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u poduzećima i proizvodnim procesima” 3.6.2020. godine

Međimurska energetska agencija d.o.o. organizira radionicu za poduzetnike u sklopu projekta Informativne, savjetodavne i edukativne usluge iz sektora energetike za poduzetnike na području Međimurske županije (KK.03.1.2.12.0013).

Tema radionice:Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u poduzećima i proizvodnim procesima”, kroz koju će se obraditi Kružno gospodarstvo i zelena javna nabava za poduzetnike, prikazat će se mjere smanjenja emisija CO2 kroz proizvodne i poslovne procese poduzeća, a u panel diskusiji ćemo raspravljati o tome kako se u praksi primjenjuju principi kružnog gospodarstva i zelene javne nabave, te će se predstaviti javni poziv Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama, koji se trenutno nalazi na e-savjetovanju.

KADA: 3. lipanj 2020. godine s početkom u 10 sati

GDJE: Multimedijalna dvorana, Tehnološko-inovacijski centar Međimurje, Bana  Josipa Jelačića 22b, 40000 Čakovec.

NAČIN PRIJAVE: putem poveznice https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSftkNrL1gHv4v989sik7iVPOtdnfOEYsvDqEKWvqYRCyg55sQ/viewform?usp=sf_link

Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s prijavom.


Radionica je dio aktivnosti  u sklopu projekta “Informativne, savjetodavne i edukativne usluge iz sektora energetike za poduzetnike na području Međimurske županije”, koji provodi Međimurska energetska agencija d.o.o. Projekt je započeo 1. ožujka 2020. godine, a završava 1. rujna 2021. godine.

Ukupna vrijednost projekta: 335.364,54 HRK

Iznos koji sufinancira EU: 230.811,83 HRK

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj objave je isključiva odgovornost Međimurske energetske agencije d.o.o.