Usluga pripreme i provedbe projekata – Javni poziv za poticanje obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama

 

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost dana 28. rujna 2022. godine objavio je Javni poziv za poticanje obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama (u daljnjem tekstu: Javni poziv). Predmet Javnog poziva je dodjela sredstava Fonda za neposredno sufinanciranje projekata korištenja obnovljivih izvora energije za vlastitu potrošnju. Prema uvjetima Javnog poziva, prihvatljive/i aktivnosti/troškovi su: nabava i ugradnja sustava za korištenje obnovljivih izvora energije (kotao na drvnu sječku/pelete ili pirolitički kotao na drva, dizalice topline, sustavi sa sunčanim toplinskim kolektorima, fotonaponski sustavi za proizvodnju električne energije za vlastitu potrošnju).

Međimurska energetska agencija d.o.o. građanima zainteresiranim za prijavu na Javni poziv pruža usluge pripreme prijave na Javni poziv i provedbe projekta za poticanje obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama.

Za upite nam se slobodno javite pozivom na broj 040/395-559 ili upitom na mail info@menea.hr.

Sve informacije o Javnom pozivu za poticanje obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama pronađite na sljedećoj poveznici: Javni poziv za poticanje obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama .