U sklopu projekta ENES-CE organizira se predavanje „Kako do vlastite solarne elektrane“ i 3. sastanak lokalne fokus grupe

Grad Prelog, Međimurska energetska agencija d.o.o., Energetska udruga građana “Zeleni Prelog” i Zelena energetska zadruga (ZEZ) provode kampanju “Prelog, uključi se u sunce!” kojom se stanovnicima grada Preloga pružaju usluge informiranja i stručnog savjetovanja o solarnim elektranama i solarnoj energiji za kućanstva.

U sklopu kampanje organizira se predavanje „Kako do vlastite solarne elektrane“ i 3. sastanak lokalne fokus grupe koji će se održati u srijedu, 25. svibnja 2022. godine s početkom u 19:00 sati u prostorima Muzeja Croata Insulanus (multimedijska dvorana), Glavna 33, Prelog – 2. kat. Predviđeno vrijeme trajanje predavanja je 2 sata.

Svoje sudjelovanje na predavanju potvrdite najkasnije do 25. svibnja 2022. godine u 12,00 sati na e-mail: grad-financije@prelog.hr.

Predavanje se organizira u sklopu provedbe projekta ENES-CE – Povećanje kapaciteta javnih institucija u planiranju i provođenju lokalnih energetskih strategija i planova u suradnji sa građanima, a u kojem su hrvatski partneri Grad Prelog i Međimurska energetska agencija d.o.o.

Više informacija o projektu možete pronaći na njegovim službenim stranicama.

Radujemo se Vašem dolasku!