U sklopu projekta CO-EMEP organizira se edukativna radionica “Lokalno i regionalno planiranje s aspekta energetskog siromaštva”

Međimurska energetska agencija d.o.o. u srijedu, 8. rujna 2021. godine organizira drugu po redu edukativnu radionicu u sklopu projekta CO-EMEP u prostorima Centra znanja Međimurske županije na adresi Bana Josipa Jelačića 22B, 40 000 Čakovec s početkom u 10:30 sati.

Navedena radionica naziva “Lokalno i regionalno planiranje s aspekta energetskog siromaštva” namijenjena je jedinicama lokalne i regionalne samouprave kao i ostalim institucijama koje se bave planiranjem na lokalnoj i regionalnoj razini.

Glavni cilj radionice je informirati institucije koje se bave planiranjem na lokalnoj i regionalnoj razini o problematici energetskog siromaštva, potencijalnim mjerama za njegovo ublažavanje te kako iste uključiti u buduće strateške i planske dokumente, a sve s ciljem povećanja njihovog znanja i svijesti o postojanju ovog problema s kojim se danas susreće sve veći broj građana te važnosti njegovog rješavanja na lokalnoj i regionalnoj razini.

Planiran je sljedeći program radionice:

Zbog pridržavanja epidemioloških mjera uslijed trajanja pandemije koronavirusa, ljubazno Vas molimo da svoje sudjelovanje OBAVEZNO potvrdite najkasnije do utorka, 7. rujna 2021. godine do 12:00 sati na e-mail: danijela.vrtaric@menea.hr ili broj telefona 040/395-559.

 

Radujemo se Vašem dolasku!

 

Napomena – U svrhu praćenja projekta te kako bi se osiguralo izvještavanje prema Kontrolnim tijelima Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2021.-2020., napominjemo da će događaj biti fotografiran, a fotografije će biti javno objavljene.