U sklopu projekta CEESEU u suradnji sa Sporazumom gradonačelnika (engl. Covenant of Mayors) organizira se webinar na temu razvoja i implementacije SECAP-a u malim ruralnim općinama

Projektni partneri u sklopu projekta CEESEU – Održiva energetska unija Središnje i Istočne Europe u suradnji sa inicijativom Sporazuma gradonačelnika (engl. Covenant of Mayors) organiziraju webinar na temu “Razvoj i implementacija SECAP-a u malim i ruralnim općinama”. Webinar će se održati u četvrtak, 8. lipnja 2023. godine s početkom u 11:00 sati.

Glavni cilj ovog webinara je pružanje praktičnih primjera malim, srednjim i ruralnim općinama vezanih uz planiranje i poduzimanje konkretnih energetskih i klimatskih mjera, pokrivajući cijeli proces izrade Akcijskih planova energetski i klimatski održivog razvitka – SECAP-a (tj. od prikupljanja podataka i procjena, višerazinskog upravljanja, planiranja i definiranja mjera ublažavanja i prilagodbe, praćenja provedbe i financiranja) te omogućiti potpisnicima Sporazuma postavljanje pitanja te razmjenu iskustava i naučenih lekcija.

Ako ste mala ruralna općina i usmjereni ste na provedbu konkretnih aktivnosti vezanih uz ublažavanje i prilagodbu klimatskim promjenama ili provodite konkretne projeke koje biste rado podijelili s drugim općinama i zainteresiranim dionicima, registrirajte se na webinar vezan uz razvoj i provedbu Akcijskih planova energetski i klimatski održivog razvitka. Registrirati se možete putem sljedeće POVEZNICE.