REA Sjever u Čakovcu organizira trening na temu evaluacije toplinskih mostova u zgradama korištenjem termografske kamere

 

Regionalna energetska agencija Sjever u suradnji s Građevinskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Međimurskom energetskom agencijom d.o.o. MENEA i Društvom građevinskih inženjera i tehničara Međimurje dana 27. ožujka 2024. godine (srijeda) u Čakovcu organizira nZEB trening edukaciju za projektante, inženjere, tehničare, radnike i sve zainteresirane s ciljem informiranja i educiranja o evaluaciji toplinskih mostova korištenjem termografske kamere u zgradama.

Najavljeni trening će se održati u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje (Ul. bana Josipa Jelačića 22b, 40000, Čakovec) s početkom u 9:30 sati.

Trening će biti održan u sklopu aktivnosti projekata nZEB Ready i BUS GoCircular financiranih iz Horizon2020 programa te će među ostalim obuhvatiti teme teorijskog znanja termografskih mjerenja i upravljanja termografskom kamerom.

Predviđeno trajanje edukacije na treningu je jedan dan uz besplatno sudjelovanje, osigurano bodovanje u sklopu stručnog usavršavanja te Potvrdu o završenom treningu za sve sudionike edukacije.

Prijava za sudjelovanje na trening modulu o evaluaciji toplinskih mostova korištenjem termografske kamere u zgradama 27. ožujka 2024. godine je zbog ograničenog broja mjesta obavezna. Zainteresirani sudionici svoje mjesto na treningu mogu osigurati na vrijeme prijavom putem sljedeće POVEZNICE.

 

 

Izvor: Regionalna energetska agencija Sjever