U sklopu projekta ENES-CE održan sedmi sastanak projektnih partnera

U sklopu projekta ENES-CE – Povećanje kapaciteta javnih institucija u planiranju i provođenju lokalnih energetskih strategija i planova u suradnji sa građanima (engl. Collaboration between public bodies and citizen energy groups in implementing local energy strategies in Central Europe), koji se provodi od 1. travnja 2019. godine do 30. lipnja 2022. godine,  dana 21. i 22. ožujka 2022. godine održan je sedmi po redu sastanak projektnih partnera u gradu Kopru u Sloveniji.
Održanom sastanku prisustvovali su i djelatnici Međimurske energetske agencije d.o.o. te predstavnici Grada Preloga. S obzirom da se približava završetak provedbe projekta, ovom prilikom na sastanku je izvješteno o statusu projektinih aktivnosti, predstavljena su iskustva partnera u provedbi pilot projekta, te su dogovorena daljnja zaduženja kako bi se projekt uspješno proveo do kraja lipnja ove godine.
Uz održani sastanak Slovenski partneri su 22. ožujka 2022. godine organizirali i study tour u sklopu kojeg su obiđeni Luka Koper te vodocrpilište Rižana.