Projekt CEESEU – nominiran za nagradu “Emerging Europe Awards”

Projekt CEESEU – Održiva energetska unija Središnje i Istočne Europe financiran iz programa OBZOR 2020 u kojem Međimurska energetska agencija d.o.o. sudjeluje kao jedan od partnera nominiran je za nagradu “Emerging Europe Awards” te je ušao u uži krug finalista u kategoriji “Regional Collaboration Initiative of the Year”.
Emerging Europe (hrv. Europa u nastajanju) kao inicijativa predstavlja središte rasta čija je glavna misija potaknuti održivi razvoj Europe i pokrenuti raspravu o njezinoj budućnosti. Svojom stručnošću, globalnim dosegom, jakim lokalnim otiskom i prostranom mrežom, Emerging Europe je pouzdan partner u organizaciji regija Europe u nastajanju. Sa sjedištem u Londonu, glavni cilj ove inicijative je povezati europsku regiju i svijet kroz podizanje svijesti o investicijskom, trgovinskom, kulturnom i turističkom potencijalu regije i okupljanje globalne zajednice istomišljenika.

Nagrada Emerging Europe do sada je dodijeljena velikom broju inicijativa, organizacija i pojedinaca, uključujući globalne lidere koji su pridonijeli uspjehu regije.

Projekt CEESEU je nominiran te je ušao u uži izbor finalista u kategoriji Regionalna inicijativa za suradnju godine. Proglašenje pobjednika bit će održano 23. lipnja 2022. godine u Bruxelles-u u sklopu događanja Future of Emerging Europe Summit & Awards.

Popis kandidata koji su ušli u uži izbor potražite ovdje.