Poziv na diseminacijsku radionicu u sklopu projekata CEESEU-DIGIT i Regio1st – 4. travnja 2023.

Međimurska energetska agencija d.o.o. (MENEA) u suradnji s projektnim partnerima iz drugih europskih zemalja provodi projekt Regio1st (Implementacija načela „Energetska učinkovitost na prvom mjestu“ u regionalnom planiranju) te projekt CEESEU-DIGIT (Dizajn i provedba regionalnih javnih inicijativa za pravednu energetsku tranziciju održive energetske unije Središnje i Istočne Europe) koji su financirani iz programa LIFE – potprograma „Prijelaz na čistu energiju“.

U sklopu navedenih projekata u utorak, 4. travnja 2023. godine u prostorijama Međimurske palače turizma (Bana Josipa Jelačića 22E, Čakovec) od 9:00 do 12:30 sati organiziramo diseminacijsku radionicu koja je namijenjena regionalnim dionicima. Na radionici će biti pokrenuta rasprava o implementaciji načela energetska učinkovitost na prvom mjestu i pravedne energetske tranzicije u relevantnim dokumentima na temelju iskustva svih relevantnih dionika u svrhu osiguravanja reprezentativnih inputa kao podloge za buduće analize s ciljem uspostave zajednice praksi.

U skladu s navedenim, smatramo da bi sa svojim znanjem i iskustvom Vaš doprinos kod implementacije radionice i izmjeni mišljenja i stajališta bio od velike važnosti pa Vas pozivamo da se odazovete na radionicu te potvrdite svoj dolazak na e-mail adresu menea@menea.hr najkasnije do 30. ožujka 2023. godine do 15:00 sati.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju te nam se slobodno možete javiti na broj telefona 040 395 559.

Programu radionice možete pristupiti putem sljedeće poveznice:

Poziv i program radionice 4.4.2023_final