Poziv na 3. edukativnu radionicu u sklopu projekta CEESEU

Ovim putem Vas pozivamo na edukativnu radionicu koja će se organizirati u sklopu projekata CEESEU – Održiva energetska unija Središnje i Istočne Europe te CEESEU-DIGIT – Dizajn i provedba regionalnih javnih inicijativa za pravednu energetsku tranziciju održive energetske unije Središnje i Istočne Europe. Radionica će se održati u petak, 30. lipnja 2023. godine s početkom u 9:00 sati u multimedijalnoj  dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje d.o.o. na adresi Bana Josipa Jelačića 22B, 40 000 Čakovec.

Ciljevi projekata CEESEU i CEESEU-DIGIT su podizanje kapaciteta lokalnih i regionalnih samouprava te ostalih dionika u procesu razvoja Akcijskih planova energetski i klimatski održivog razvitka (SECAP) te regionalnih energetskih i klimatskih planova.

Ukoliko smatrate da je Vaša institucija spremna aktivno se uključiti u proces energetske tranzicije te postati dijelom borbe protiv klimatskih promjena ili se planira baviti pitanjima koja se tiću energetskog i klimatskog planiranja, pridružite se ovoj radionici kako bi vašu lokalnu i širu zajednicu učinili ugodnijim mjestom za življenje.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, ljubazno Vas molimo da potvrdite svoj dolazak na e-mail adresu menea@menea.hr najkasnije do srijede, 28. lipnja 2023. godine do 15:00 sati. Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju te nam se slobodno možete javiti na broj telefona 040 395 559.

 

W3 – June 2023 – POZIV