Pokrenut Nacionalni web portal energetske učinkovitosti

Nacionalno koordinacijsko tijelo za energetsku učinkovitost koje djeluje unutar Centra za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija pokrenulo je Nacionalni web portal energetske učinkovitosti kao mjeru informiranja i pružanja edukacijskih materijala o energetskoj učinkovitosti na području Republike Hrvatske.

Portal predstavlja centralno mjesto informiranja o energetskoj učinkovitosti u Hrvatskoj putem kojeg će svi zainteresirani korisnici dobivati važne informacije i upute o projektima, događanjima, obvezama energetskih ušteda te energetske učinkovitosti općenito. Zbog same prirode zakona, poticaja i mogućnosti ušteda te kako bi krajnji korisnici jasnije mogli doći do traženog sadržaja, sve informacije su grupirane u tri sektora: građani, komercijalni sektor i javni sektor.

Na portalu su izdvojene i posebno istaknute obavijesti vezane uz energetsku učinkovitost, aktualne natječaje, događanja i projekte na području Republike Hrvatske.

Pozivamo Vas da posjetite Nacionalni portal energetske učinkovitosti na linku www.enu.hr ili www.energetskaucinkovitost.hr.