Početna konferencija projekta SEPlaM-CC – Povećanje kapaciteta prekograničnih javnih institucija u upravljanju održivim energetskim planiranjem i ublažavanju klimatskih promjena

Međimurska energetska agencija d.o.o. organizira početnu konferenciju po projektu SEPlaM-CC – Povećanje kapaciteta prekograničnih javnih institucija u upravljanju održivim energetskim planiranjem i ublažavanju klimatskih promjena u utorak, 21. srpnja 2020. godine s početkom u 10:00 sati. 

Početnom konferencijom službeno će se obilježiti početak provedbe projekta SEPlaM-CC koji je odobren za sufinanciranje u sklopu Drugog poziva za podnošenje projektnih prijedloga Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. Glavni cilj projekta je povećanje kapaciteta u prekograničnom javnom sektoru kroz suradnju te razmjenu iskustva, najboljih praksi i znanja na području upravljanja održivim energetskim planiranjem i ublažavanja klimatskih promjena.

Međimurska energetska agencija d.o.o. MENEA u projektu sudjeluje kao vodeći partner, a drugi partner na navedenom projektu je Zaklada za promociju poduzeća Županije Zala iz susjedne Mađarske.

Početna konferencija održat će se u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurja na adresi Bana Josipa Jelačića 22B, 40 000 Čakovec.

Zbog pridržavanja epidemioloških mjera uslijed pandemije koronavirusa COVID-19, ograničen je broj osoba koji može sudjelovati na početnoj konferenciji. Stoga Vas ljubazno molimo da svoje sudjelovanje OBAVEZNO potvrdite najkasnije do ponedjeljka, 20. srpnja 2020. godine do 12:00 sati na e-mail: danijela.vrtaric@menea.hr ili broj telefona 040/395-559.

Napomena – U svrhu praćenja projekta te kako bi se osiguralo izvještavanje prema Europskoj komisiji (Uredba 1828/2006), napominjemo da će događaj biti fotografiran.