Održava se Regionalni trening seminar po projektu Dynamic Light

Međimurska energetska agencija d.o.o., zajedno s Gradom Čakovcem, kao projektni partneri provode projekt Dynamic Light – Prema dinamičnoj, inteligentnoj i energetski učinkovitoj javnoj rasvjeti. Navedeni se projekt provodi sufinanciranjem putem programa Transnacionalne suradnje Središnja Europa u trajanju od 3 godine – od lipnja 2016. godine do svibnja 2019. godine.

Kako je velika većina projektnih aktivnosti privedena kraju te su završene i edukacije i treninzi sudionika u projektu, hrvatski projekti partneri zajedno s vanjskim stručnjacima organiziraju REGIONALNI TRENING SEMINAR. Seminar će se održati u srijedu, 13. ožujka 2019. godine s početkom u 9:00 sati na lokaciji Hotela CASTELLUM, Dvorana Zeleni Pozoj, Vladimira Nazora 16, Čakovec. 

Regionalni trening seminar ponajprije je namijenjen tehničkom i upravnom osoblju jedinica lokalne samouprave koja u svojem vlasništvu ima infrastrukturu javne rasvjete, kao i tvrtkama koje se bave održavanjem, proizvodnjom dijelova, projektiranjem i planiranjem javne rasvjete. Također, trening je namijenjen energetskim agencijama, razvojnim agencijama, udrugama te svoj ostaloj zainteresiranoj stručnoj i široj javnosti.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, ljubazno Vas molim da se prijavite najkasnije do 8. ožujka 2019. godine putem ove POVEZNICE.

Program trening seminara možete naći u dokumentima ispod ovog članka.

Radujemo se Vašem dolasku!