Održava se radionica „Ideje i idealizacije“ po projektu ENES-CE

U sklopu Gospodarskog foruma Grada Preloga, u petak, 29. studenog 2019. godine, od 15:00 do 16:30 sati u Hotelu Panorama, Konferencijska dvorana (II. kat), Matije Gupca 102 u Prelogu održati će se i radionica „Ideje i idealizacije“. Navedena radionica održat će se putem projekta ENES-CE – Povećanje kapaciteta javnih institucija u planiranju i provođenju lokalnih energetskih strategija i planova u suradnji sa građanima i to u organizaciji Međimurske energetske agencije d.o.o. i Grada Preloga koji su i partneri u projektu.

Glavni predavač i voditelj radionice je Ivan Zoković, stručnjak za energetiku i obnovljive izvore energije, voditelj brojnih uspješnih projekata održive energije na lokalnoj razini, od kojih je najpoznatiji projekt grupnog ulaganja u sunčanu elektranu „Križevački sunčani krovovi“.

Na radionici „Ideje i idealizacije“ sudionici će imati priliku raspraviti o napretku provedbe akcijskog plana energetski održivog razvitka Grada Preloga, poslušati o najboljim europskim praksama u provedbi planova i projekata energetski održivog razvitka te kroz zajednički rad vizualizirati budućnost svoje zajednice.

Program radionice je sljedeći:

15:00 – 15:30 Održiva energija u službi zajednice – pregled najboljih praksi iz Europe
15:30 – 15:40 Pauza za kavu
15:40 – 16:30 Radionica zajedničkog dizajniranja – Prelog 2030

Ljubazno Vas molimo da svoj dolazak na ovu radionicu potvrdite putem ove POVEZNICE najkasnije do srijede, 27. studenog 2019 godine.

Radujemo se Vašem dolasku i doprinosu planiranju buduće energetske politike Grada Preloga!