Održana posljednja informativna radionica po projektu “Informativne, savjetodavne i edukativne usluge iz sektora energetike za poduzetnike na području Međimurske županije”

Međimurska energetska agencija d.o.o. organizirala je petu radionicu po projektu „Informativne, savjetodavne i edukativne usluge iz sektora energetike za poduzetnike na području Međimurske županije“.

Radionica na temu Pregled mogućnosti financiranja i prikaz najavljenih poziva i natječaja iz sektora energetike za MSP-ove u 2021. godini je održana 26. kolovoza 2021. godine s početkom u 10 sati, u Multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje, na adresi Bana Josipa Jelačića 22B, 40000 Čakovec.

Uvodni govor na radionici održao je Alen Višnjić, direktor Međimurske energetske agencije d.o.o., dok su djelatnici Agencije održali predavanja. Kroz predavanja su poduzetnicima predstavljeni Višegodišnji financijski okvir 2021.-2027., Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026. te najavljeni javni pozivi i natječaji iz sektora energetike, koje poduzetnici mogu očekivati u 2021. godini.

Cilj projekta “Informativne, savjetodavne i edukativne usluge iz sektora energetike za poduzetnike na području Međimurske županije”, kojeg provodi Međimurska energetska agencija d.o.o., je povećati informiranost i kapacitete poduzetnika na području Međimurske županije vezano uz poboljšanje energetske učinkovitosti i povećanje korištenja obnovljivih izvora energije u poslovanju. Navedeno će se postići ciljanim i strukturiranim informativnim kampanjama prema identificiranim relevantnim poduzetnicima iz svih sektora poslovanja. Uz informativne aktivnosti, poduzetnicima će se pružiti mogućnost povezivanja s drugim poduzećima. Svrha povezivanja je međusobni prijenosa znanja, iskustava, ali i identificiranja problema i prepreka. Projekt je započeo 1. ožujka 2020. godine, a završava 1. rujna 2021. godine. Ukupna vrijednost projekta je 335.364,54 HRK, dok iznos koji sufinancira EU iznosi 230.811,83 HRK.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Međimurske energetske agencije d.o.o.