Održana početna konferencija projekta BOND

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) održala je svečanu konferenciju povodom otvorenja pilot projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija“ (eng. BOND – Business Organistions Network Development) vrijednog 7.012.151,60 kuna, cjelokupno financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

Vjeran Vrbanec, predsjednik Uprave HAMAG-BICRO-a otvorio je konferenciju dok su se pozdravnim govorima prisutnima obratile Ana Mandac, pomoćnica ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta te Sanja Želinski Matunec, savjetnica predsjednika Hrvatske obrtničke komore. Mario Turalija, član Uprave HAMAG-BICRO-a predstavio je konkretne aktivnosti koje HAMAG-BICRO provodi u okviru projekta.

U sklopu konferencije dodjeljivali su se i ugovori poduzetničkim potpornim institucijama koje su na javnom pozivu odabrane da sudjeluju u implementaciji projekta. Međimurska energetska agencija d.o.o. tako je jedna od 59 odabranih poduzetničkih potpornih institucija koja će sudjelovati u provedbi ovog vrijednog projekta te je Maja Bratko, viša stručna suradnica, uz sudjelovanje na konferenciji, kao predstavnica Agencije, preuzela i sam Ugovor o suradnji. Osim MENEA-e, iz Međimurske županije na projektu sudjeluju i Javna ustanova za razvoj Međimurske županije REDEA i Tehnološko – inovacijski centar Međimurje d.o.o.

Cilj ovog projekta je kroz temeljne i specijalizirane edukacije zaposlenika poduzetničkih potpornih institucija (PPI) razviti visokokvalitetne usluge koje će na ujednačen način biti dostupne poduzetnicima u svim hrvatskim regijama. Jedan od rezultata projekta bit će Mreža poduzetničkih potpornih institucija kao platforma preko koje će HAMAG-BICRO koordinirati razvoj kompetencija PPI-a kroz sustav treninga. Projekt je strateški postavljen od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, a operativno njime upravlja HAMAG-BICRO.

  • Kontakt

    Adresa: Bana Josipa Jelačića 22, 40 000 Čakovec
    Tel: +385 (0)40 395 559
    E-mail: info@menea.hr

    Regionalni partneri

Izdvojeni projekti

Izdvojeni natječaji

Menea Josipa Bana Jelačića 22 +385 40 39 55 59 info@menea.hr OIB: 78619083316 PBZ: HR10 2340 0091 1160 3471 3