Održana konferencija Poslovni uzlet u Čakovcu – aktivno sudjelovala i MENEA

Danas, 22. travnja 2016. godine, je u Čakovcu, u zgradi Scheier, održana konferencija Poslovni uzlet Čakovec 2016. Navedeno događanje organizirao je Poslovni dnevnik u suradnji s Međimurskom županijom, a radi se o događanju u sklopu kojeg su organizirane brojne radionice namijenjene malim i srednjim poduzetnicima, OPG- ovima i obrtnicima za razvoj konkurentnosti i kompetencija u poslovanju.

Događaj su otvorili predsjednik Skupštine Međimurske županije Mladen Novak i glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović. Nakon uvodnih pozdravnih govora, sama konferencija započela je s panel diskusijom “Optimizacija i uštede kroz energetsku održivost” na kojoj je sudjelovao i v.d. direktora Međimurske energetske agencije, Alen Višnjić. Ostali sudionici panel diskusije bili su Mario Klobučar voditelj službe za energetsku učinkovitost u Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Petra Mesarić, direktorica tvrtke SmartWay d.o.o., Aleksandar Markov, direktor tvrtke Markov-trade d.o.o. i Ivan Kos, direktor tvrtke Elkos d.o.o.. Moderator panel diskusije bio je Mislav Šimatović.

Nakon panel diskusije i kratkog predaha uslijedilo je niz besplatnih edukacija za poduzetnike. Krešimir Delač, iz Simulus grupe održao je predavanje na temu “Bankarski proizvodi i kako ih koristiti – Indikacije i kontraindikacije”, Simon Ferjuc “Uvjeti za pokretanje proizvođačke organizacije”, Kristina Androlić “Kako odraditi uspješan prodajni sastanak”, Dragomir Gabrić iz tvrtke Krilo “Efektivno vođenje – kako voditi uspješnu tvrtku” te Toni Babić iz tvrtke Praktikum sustavi “Poslovno umrežavanje”.

poslovni uzlet Čakovec