Održan sastanak projektnih partnera projekta Dynamic Light u Grazu

Projekt Dynamic Light jedan je od 35 projekata odobrenih za sufinanciranje u sklopu programa Interreg Central Europe, a u njemu sudjeluju čak 2 hrvatska projektna partnera – Međimurska energetska agencija d.o.o. te Grad Čakovec.

Projekt je s provedbom započeo 1. lipnja 2016. godine te je početkom srpnja već i održan kick-off sastanak projektnih partnera u Berlinu. Kako su se aktivnosti u projektu počele ubrzano razvijati tako je dogovoren i sljedeći sastanak projektnih partnera te se isti održao od 16. do 18 studenog 2016. godine u Grazu u prostorima tamošnjeg projektnog partnera, Grada Graza.

Na tri dana sastanka obradila se tema nadolazećeg izvještavanja o aktivnostima provedenim u prvom izvještajnom razdoblju te napretka pojedinog projektnog partnera u radu po pojedinim radnim paketima. Partneri zaduženi za pojedini radni paket održali su prezentacije o aktivnostima koje su se provele do sada te su dogovorene daljnje akcije i aktivnosti kako bi se došlo do planiranih rezultata. S obzirom na kompleksnost samog projekta kao i veliki broj partnera iz različitih zemalja središnje Europe, dogovoren je i način komunikacije te je trenutno u izradi i komunikacijska strategija projekta.

Također, organizator sastanka, Grad Graz, predstavio je projektnim partnerima područje na kojem planira pilot instalaciju  dinamične javne rasvjete.