OBAVIJEST prijaviteljima za sufinanciranje energetske obnove zgrada u kojima se obavlja djelatnost odgoja i obrazovanja

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost podsjeća prijavitelje da je preostalo još samo šest dana za prijavu na Poziv „Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja“.

 

Kako bi predaja projektnih prijedloga bila što uspješnija, u nastavku se nalazi nekoliko važnih napomena:

  • Zbog završetka roka za zaprimanje projektnih prijedloga na Poziv dana 20. veljače 2017. godine u 23:59 sati, prilagođava se i radno vrijeme Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za primanje stranaka vezano uz Poziv. Fond će izvanredno ovaj vikend, u subotu 18. veljače i nedjelju 19. veljače raditi od 10:00 do 18:00 sati, a na sam dan zatvaranja Poziva u ponedjeljak 20. veljače od 8:00 do 23:59 sati, odnosno do trenutka zatvaranja Poziva.
  • Dopune dokumentacije projektnih prijedloga dostavljene do 16.veljače 2017. godine (četvrtak) u 16.00 sati, a na koje je Partner na projektu već dao komentare, bit će pravovremeno analizirane te će iste biti završno pregledane i uvezane ukoliko zadovolje Pozivom propisane uvjete.
  • Svi zainteresirani prijavitelji koji će u ponedjeljak 20. veljače 2017. godine osobno predavati svoje projektne prijedloge, u prostore Fonda moći će ući isključivo do 21.00 sat.

Preuzeto s internetskih stranica Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.