Natječaj FZOEU za neposredno sufinanciranje energetskih pregleda zgrada i građevina te uvođenja sustava gospodarenja energijom za sektor industrije i komercijalni uslužni sektor

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU) objavio je 22.05.2014. godine Javni poziv za neposredno sufinanciranje energetskih pregleda zgrada i građevina te uvođenja sustava gospodarenja (upravljanja) energijom u skladu sa standardom HRN EN ISO50001 za sektor industrije i komercijalni uslužni sektor.

Pravo na sredstva Fonda sukladno ovom Javnom pozivu ostvaruju trgovačka društva i fizičke osobe (obrtnici) iz industrijskog sektora i komercijalnog uslužnog sektora ako udovoljavaju uvijetima navedenim u Javnom pozivu.

Raspon sufinanciranja je od 40% – 80% prihvatljivih troškova ovisno o lokaciji prijavitelja. Javni poziv otvoren je do isteka kalendarske godine (31.12.2014.) ili do iskorištenja sredstava, ovisno o tome koji uvjet prije nastupi.

Javni poziv i svu natječajnu dokumentaciju možete preuzeti na Internet stranicama FZOEU  te u dokumentima ispod ovog članka.