Mobilna aplikacija mISGE

U svrhu poboljšanja funkcionalnosti nacionalnog Informacijskog sustava za gospodarenje energijom – ISGE kao i olakšavanja rada korisnika u sustavu razvijena je mobilna aplikacija ISGE-a – mISGE.

mISGE sadrži prepoznatljiv vizualni identitet ISGE-a, a od nebrojenih funkcionalnosti ISGE-a mISGE posjeduje one osnovne (uz nekoliko novih funkcionalnosti kao npr mogućnost izrade QR koda za pojedino mjerno mjesto) jer mu je prvenstveni cilj pomoći korisnicima “na terenu” u izvršavanju osnovnih radnji koje kao imenovane osobe moraju obavljati na temelju zakonskih obveza. Zbog toga je razvijen mISGE kako bi se korisnicima omogućio brz i izravan pristup ISGE-u bez ograničavanja na radno mjesto i osobna računala.

Mobilna aplikacija je prvenstveno razvijena za pametne telefone i tablete s Android operativnim sustavom te će se postupno razvijati i za ostale operativne sustave. Aplikacija se može instalirati sa stranice:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apn.isge

Korisnici se prijavljuju u mISGE na isti način i s istim podatcima za prijavu kao i u ISGE.

Pozivaju se korisnici na testiranje i rad u mobilnoj aplikaciji, a za sva dodatna pitanja kao i prijedloge novih funkcionalnosti za što bolji rad bilo u ISGE-u ili mISGE-u, Odjel za sustavno gospodarenje energijom i ISGE svakodnevno Vam stoji na raspolaganju, a njihove kontakte možete potražiti u gornjem lijevom kutu početne stranice ISGE-a – www.isge.hr.

Preuzeto sa službene stranice Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama.

  • Kontakt

    Adresa: Bana Josipa Jelačića 22, 40 000 Čakovec
    Tel: +385 (0)40 395 559
    E-mail: info@menea.hr

    Regionalni partneri

Izdvojeni projekti

Izdvojeni natječaji

Menea Josipa Bana Jelačića 22 +385 40 39 55 59 info@menea.hr OIB: 78619083316 PBZ: HR10 2340 0091 1160 3471 3