„Male hidroelektrane, bioplin i biomasa u Hrvatskoj“

Međimurska energetska agencija MENEA d.o.o. u suradnji s Regionalnom energetskom agencijom sjeverozapadne Hrvatske (REGEA), Međimurskom županijom i Austrijskim uredom za vanjsku trgovinu organizira Gospodarski susret na temu “Male hidroelektrane, bioplin i biomasa u Hrvatskoj”. Gospodarski susret će se održati u srijedu, 9. travnja 2014. godine u multimedijalnoj dvorani Tehnološko – inovacijskog centra Međimurje, Bana Josipa Jelačića 22b, 40000 Čakovec.

Budući da će se na susretu predstaviti osam tvrtki iz Austrije, biti će to prilika za upoznavanje s načinom rada istih na području malih hidroelektrana, bioplina i biomase, za stjecanje korisnih i kvalitetnih inozemnih kontakata, a postoji i mogućnost dogovaranja buduće međusobne suradnje.

Također, uz vrlo stručne predavače, moći će se doznati više o spomenutim temama, vidjeti primjeri dobre prakse te doznati više o iskustvima realizacije i provođenja poslovnih projekata vezanih uz navedene obnovljive izvore energije.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje ljubazno Vas molimo da svoj dolazak najavite na e-mail adresu info@menea.hr ili putem telefona na broj 00385 40 395 559 najkasnije do petka 4. travnja 2014. godine.

Program i poziv na gospodarski susret možete vidjeti u dokumentima ispod ovog članka.