Informativna radionica “Google uredski alati i napredno pretraživanje Interneta” u TICM-u

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje u okviru projekta TICM PPI 5.0 MSP organizira informativnu radionicu na temu “Google uredski alati i napredno pretraživanje Interneta” koja će se održati u srijedu, 17. lipnja 2020. godine, od 9 do 14 sati, u informatičkoj učionici Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje, na adresi Bana Josipa Jelačića 22/B, Čakovec (prostor bivše vojarne).

U današnje vrijeme, digitalne tehnologije postaju nezaobilazne u svim aspektima života, a vještine i znanja koja podupiru digitalnu pismenost nikad nisu bila od veće važnosti. Poznavanje rada na računalu postaje sve važnije otkako su svi aspekti života počeli ovisiti o računalnoj tehnologiji. Ako posjedujete znanja o korištenju računala i računalnih programa, zadatke možete obavljati pravovremeno na organiziraniji i učinkovitiji način, napredovati na radnom mjestu te dobiti priliku za rad na više izazovnih projekata.

Većinu poslova gotovo je nemoguće obavljati bez znanja o korištenju računalnih alata. Izrada, oblikovanje i upravljanje digitalnim dokumentima iziskuju dobro poznavanje i vještinu korištenja alata koji u svakoj sljedećoj inačici dobivaju nove mogućnosti i time, uglavnom, olakšavaju rad korisnicima koji ih znaju iskoristiti.

CILJ INFORMATIVNE RADIONICE:

Cilj radionice je omogućiti većem broju ljudi korištenje digitalnih tehnologija. Radionica je namijenjena poduzetnicima i njihovim zaposlenicima koji žele maksimalno iskoristiti Google u svrhu racionalizacije poslovanja i smanjenja troškova, npr. navigacijskih sustava, cloud programa, itd.

Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno, a potencijalni sudionici se prijavljuju ispred poduzeća ispunjavanjem prijavnog obrasca OVDJE.

Prijave na radionicu, vrše se najkasnije do 14. lipnja 2020. godinea broj sudionika ograničen je na 15. Poželjno je da polaznici imaju osnovna znanja rada na računalu i otvoreni Gmail račun. Tijekom radionice svakom polazniku bit će omogućeno korištenje osobnog računala i potrebnog softvera.

Preuzeto sa službene stranice Tehnološko-inovacijskog centara Međimurje.