Energetska obnova obiteljskih kuća – Poziv na radionicu u Prelogu

Energetska udruga građana “Zeleni Prelog” u suradnji s Međimurskom energetskom agencijom d.o.o. (MENEA) i Gradom Prelogom organizira Radionicu za predstavljanje Javnog poziva za energetsku obnovu obiteljskih kuća (EnU-2/21) koja će se održati u srijedu, 29. rujna 2021. godine s početkom u 18:00 sati u prostorima Multimedijalne dvorane Muzeja Croata Insulanus, Glavna 33, Prelog.

Program radionice će biti sljedeći:

Broj sudionika je zbog epidemiološke situacije ograničen pa vas molimo da prijavite svoje sudjelovanje najkasnije do 29. rujna do 12:00 sati na broj telefona 040/638-685 ili na e-mail adresu zeleniprelog@prelog.hr.

Energetska udruga građana “Zeleni Prelog” osnovana je s ciljem okupljanja građana koji žele doprinijeti održivom razvoju Grada Preloga i time staviti svoj grad na kartu zelenih i zdravih gradova Europe.

Radionica se organizira u sklopu provedbe projekta ENES-CE – Povećanje kapaciteta javnih institucija u planiranju i provođenju lokalnih energetskih strategija i planova u suradnji sa građanima, a u kojem su hrvatski partneri Grad Prelog i Međimurska energetska agencija d.o.o., MENEA.